Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Μια από τις πρώτες και μακροβιότερες εταιρείες επίπλων στην Θεσσαλονίκη, η εταιρεία «έπιπλα Πανταζόπουλοι» ξεκινά την ιστορία της το 1965. Το πρώτο της εργοστάσιο κλασσικών ξύλινων επίπλων λειτουργεί στην Νέα Ευκαρπία.

Το 1980, μεταφέρεται στο 2ο ιδιόκτητο εργοστάσιο της. Όλων των ειδών ξύλινα έπιπλα, όπως κρεβάτια, ντουλάπες, σκρίνια, σύνθετα, τραπέζια κατασκευάζονται στην κάθετη παραγωγή από έμπειρους τεχνίτες επιπλοποιούς. Έπιπλα της εταιρείας υπάρχουν στα καλυτέρα καταστήματα επίπλων εκείνης της εποχής σε όλη την Ελλάδα.

Το 1987, οι αδελφοί Πανταζόπουλοι αποφασίζουν να ανοίξουν μια έκθεση επίπλων, 3.000 τ.μ. στην οδό Λαγκαδά. Ένα κατάστημα που, από τα πρώτα χρόνια λειτουργείας του έως σήμερα, προσφέρει έπιπλα κάθε λογής, μοντέρνα και κλασσικά. Πελάτες της εταιρείας όχι μόνο στο κοινό της Θεσσαλονίκης αλλά και όλης της Βόρειας Ελλάδας.

Το εργοστάσιο συνεχίζει να παράγει έπιπλα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, μόνο που τώρα επικεντρώνεται στις ειδικές κατασκευές. Κάθε έπιπλο, ξύλινο ή καναπές, προσαρμόζεται στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Ταυτόχρονα η εταιρεία αντιπροσωπεύει τους καλύτερους οίκους του εξωτερικού, κυρίως από Ιταλία και Ισπανία. Στην πάροδο των χρόνων, έχει συνεργαστεί και με τις καλύτερες εταιρείες στρωμάτων. Στην παρούσα φάση, συνεργάζεται με την εταιρεία dimstel (dimstel.gr), την πιο σύγχρονη και άρτια εξοπλισμένη εταιρεία στρωμάτων.

Η αγάπη για τα έπιπλα και τα όμορφα σπίτια είναι οδηγός στην συνεργασία με τους ειδικούς στην διακόσμηση, διακοσμητές και αρχιτέκτονες. Μέσα από μια άριστη συνεργασία διακοσμητών, σχεδιαστών επίπλου και έμπειρου τεχνικού προσωπικού, κύριος στόχος είναι να κατασκευάζονται όμορφα και λειτουργικά έπιπλα, σαλόνια, αλλά και ειδικές κατασκευές, ξύλινες κατασκευές, επενδύσεις και έπιπλα κουζίνας.

Στα χέρια της δεύτερης γενιάς πια, η εταιρεία «έπιπλα Πανταζόπουλοι» μετρά πάνω από 50 χρόνια  εμπειρίας. Έχουμε υιοθετήσει την αγάπη και αφοσίωση για τον σχεδιασμό και την δημιουργία επίπλων υψηλής ποιότητας. Έτσι λοιπόν, συνεχίζουμε να φτιάχνουμε έπιπλα που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες, απαιτήσεις και στυλ. Φτιάχνουμε έπιπλα με μεράκι, τόσο σε κατοικίες όσο και σε επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία και γραφεία.

Είμαστε πάντα στην διάθεση σας να κατασκευάσουμε αυτό που ονειρεύεστε για τον χώρο σας, μοναδικά και αποκλειστικά.